Događanja

A+ A A-

I bebe vole knjižnicu

Program kojim Gradska knjižnica i čitaonica „Ante Jagar“ Novska poklanja paket dobrodošlice svakom novorođenom djetetu na području Grada Novske i njihovim roditeljima uz organizirana mjesečna edukativna i neformalna druženja za roditelje i bebe u prostoru Gradske knjižnice i čitaonice „Ante Jagar“ Novska.

Program je osmišljen za bebe i djecu do 3 godine starosti i njihove roditelje.

Svakom novorođenom djetetu na području Grada Novske i njihovim roditeljima Gradska knjižnica i čitaonica „Ante Jagar“ Novska poklanja paket dobrodošlice koji sadrži:

-  člansku iskaznicu i besplatno članstvo od godine dana

-  edukativnu brošuru o važnosti čitanja bebama

-  informacije o edukativnim i neformalnim druženjima roditelja i djece u prostoru Knjižnice

-  slikovnicu

Svake zadnje subote u mjesecu, edukativna i neformalna druženja roditelja i djece odvijaju se u prostoru Igraonice Gradske knjižnice i čitaonice „Ante Jagar“ Novska.

U prostoru Igraonice djeca se mogu slobodno kretati, birati igračke, listati slikovnice uz pomoć roditelja, crtati, sudjelovati u prigodnim programima u skladu s njihovim mogućnostima.

bebe2


Program se provodi uz financijsku pomoć Sisačko-moslavačke županije i Grada Novske.


Pozivamo roditelje beba rođenih u 2018. godini da se jave u Gradsku knjižnicu  kako bi ostvarili svoje pravo na paket dobrodošlice. Javiti se mogu na broj telefona 600-252 ili osobno doći na info pult knjižnice.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 06 Rujan 2018 15:02

Čitateljski blog

Kontakt informacije

Gradska knjižnica i čitaonica ANTE JAGAR Novska

Trg dr. Franje Tuđmana 4
44330 Novska
044 600 252
knjiznica@knjiznica-novska.hr