Događanja

A+ A A-

Promocija knjiga: Naš divan i Dobre priče

Dva autora, dvije knjige, “Naš divan”, Novljanina Mije Gašparovića i “Dobre priče” Vjekoslava Hudolina Vjeke iz Dragalića, spojeni u promociji njihovih djela bio je kulturni događaj na zadovoljstvo posjetitelja i ljubitelja pisane riječi, na predstavljanju ovih knjiga koje je povezalo selo, tradicija, “divani“ i proizvodnja hrane.

Volontiranje u lokalnoj zajednici

Sandra Biserka Stojić i Anna Feltrin Pahel iz Zaklada Sandra Stojić Kutina sinoć su u prostorijama naše knjižnice održale vrlo zanimljivo predavanje o važnosti volontiranja u lokalnoj zajednici.

Božićni anđeli

U toploj atmosferi i ugodnom druženju jučer je u Knjižnici nastalo mnoštvo dobrih anđela. Radionica za odrasle na temu „Ususret Božiću“ okupilo je brojne kreativke koje su se prepustile mašti i spretnim prstima.
Radionicu je osmislila i vodila Sanja Čelan - djelatnica Knjižnice ,a kako se radilo pogledajte u galeriji fotografija na našem Facebooku.

Jean ili miris smrti

U sklopu obilježavanja 25. obljetnice pada grada Vukovara, Gradska knjižnica i čitaonica Ante Jagar Novska ugostila je književnicu Nevenku Nekić koja je predstavila svoj roman pod nazivom „Jean ili miris smrti“ 9. studenog 2016.

Prijavite se za Newsletter knjižnice

Joomla Extensions powered by Joobi